Decent recruitment logo

Blog.

In our blog, we talk about the latest developments, trends and transformations in digital marketing and provide concrete tips and insights.

19 February 2024

Het eeuwige leven? Het afgelopen jaar heeft een opmerkelijke verschuiving laten zien in hoe mensen hun gezondheid benaderen en hoe technologie en sociale media hierin een rol spelen. Met de..

7 February 2024

Algemene intro In ons eindejaarsblog blikken we terug op de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden in 2023 en kijken we naar de uitdagingen en kansen van het komende jaar. 2024 brengt..

18 January 2024

Inleiding Na 16 jaar profvoetbal besloot ik om mijn grote droom naast me neer te leggen. Als jongetje droomde ik altijd van een gouden voetbalcarrière bij Liverpool en Real Madrid...

18 November 2023

Laten we vooropstellen dat we er altijd een voorstander van zijn dat bedrijven zelfstandig vacatures vervullen. Een interne recruiter kent immers het bedrijf, de cultuur en de hiring manager meestal..

18 November 2023

Met de opkomst van Generatie Z, afgekort Gen Z, de generatie geboren tussen eind jaren ’90 en het begin van de jaren 2010, zijn er opvallende veranderingen te zien in..

24 October 2023

Innovatie, uitdagingen en toekomstperspectieven In een wereld die continu in beweging is en waarin digitalisatie en automatisering een steeds grotere plek innemen, heeft Nederland bewezen het meest vooruitstrevende jongetje van..

8 August 2023

In de snel veranderende wereld van digital marketing is zoekmachine optimalisatie (SEO) een essentieel onderdeel geworden van het succes van websites en online bedrijven. Met voortdurende technologische ontwikkelingen en veranderingen..

7 July 2023

In de dynamische wereld van recruitment staan professionals voortdurend voor nieuwe uitdagingen. Met de snel veranderende arbeidsmarkt en de opkomst van nieuwe generaties talent is het selecteren van de juiste..

7 May 2023

Met de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt, hoe kan je als werkgever zorgen dat je het juiste talent blijft bereiken, boeien, binden en behouden? ‘Kijk naar de mens achter de..

7 November 2022

Veranderingen in de arbeidsmarkt – De oorlog in Oekraïne blijft ongewis en de impact ervan is dagelijks merkbaar. Op de achtergrond speelt onzekerheid over de winter met covid-19 en de..

31 December 2021

Al terugkijkende – terwijl ik bezig ben met het lezen van allerlei trends, ontwikkelingen en innovaties uit 2021, vraag ik mezelf af: hoe kijk ik zelf eigenlijk terug? Voor mij..

4 March 2021

De eerste week van de Nederlandse isolatie zit erop. Een week vol onwennigheid, hectiek, maar ook van bezinning en reflecteren. Zo zag ik de vraag voorbij komen hoe je toch..

Do you want to receive
the latest news?

Sign up for our newsletter right away.