Decent recruitment logo

Over ons.

Decent is het toonaangevende recruitmentbureau van Nederland voor het vinden van digitale specialisten, generalisten en digitale leiders voor de wereld van morgen. Ons team van consultants beschikt over een uitgebreid netwerk van ruim 20.000 kandidaten uit diverse industrieën. Transparantie, duurzaamheid, diversiteit, inclusiviteit en het realiseren van menselijk potentieel staan centraal in onze aanpak.

Wij dagen opdrachtgevers en kandidaten uit om kritisch en uitdagend naar zichzelf te kijken, door ze een spiegel voor te houden. Ons doel is een nieuwe menselijke standaard in de recruitment voor digital marketing en e-commerce te zetten, waarmee we een bijdrage leveren aan digitaal succes.

Missie

Het humaniseren van digitale groei door het verbinden van digitaal talent en leiderschap aan de digitale wereld van morgen.

Visie

In een schaarse arbeidsmarkt, met nieuwe generaties, opkomende technologie en/of digitalisering is het vinden van de juiste mensen een steeds grotere uitdaging. Door het matchen van menselijk potentieel en ambitie aan de cultuur en fase van het bedrijf, maturiteit van de rol en dynamiek in het team, realiseren we een nieuwe standaard voor recruitment.

Filosofie

Recruitment moet anders om relevant te zijn voor de wereld van morgen. Recruitment voor de digitale wereld is meer dan alleen het matchen van een cv. Het begrijpen van de complexiteit bij een organisatie, behoeftes van een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt en de diverse soorten leiderschap matchen is een ambacht. In een wereld waarin steeds meer meetbaar is, matchen wij het meetbaar maken van persoonlijkheid aan onze intuïtie. We maken drijfveren zichtbaar, brengen het potentieel, ambities en valkuilen in kaart door ons op te stellen als een carriere makelaar en begeleider.

Over Decent

Ons team.

Bij Decent geloven wij dat het succes van mensen voortkomt uit wie ze zijn, niet enkel uit wat ze hebben gedaan of gestudeerd. Daarom hanteren wij een divers en inclusief aannamebeleid. Ons team bestaat uit individuen met uiteenlopende achtergronden en ambities, maar met een gezamenlijke visie: het humaniseren van digitale groei.

Corwin In den Eng
Corwin In den Eng

Corwin heeft een achtergrond als ondernemer en digital transformation consultant. Daarnaast is hij actief in verschillende ondernemingen/startups als coach, investeerder en raad van advies.

Nadeche Laumen
Nadeche Laumen

Nadeche heeft een achtergrond als zang docent en hapto therapeut. Hierdoor ziet ze goed de samenhang tussen het succes van organisaties en de creatieve en strategische inzet van mensen.

Jeroen Corsten
Jeroen Corsten

Jeroen heeft een achtergrond in recruitment, is een fervent hardloper en heeft in de baggerindustrie gewerkt. Door zijn veelzijdige achtergrond heeft hij een bijzonder hoog empatisch vermogen en kan hij zich goed inleven.

Tim Brinkman
Tim Brinkman

Tim heeft een achtergrond van topsport en heeft al zijn hele leven met inspirerende mensen gewerkt in de voetbalwereld. Naast dat hij coaching op het veld bij Ajax geeft, coacht en begeleidt hij mensen in het maken van een nieuwe stap.

Faissal Ouazane
Faissal Ouazane

Faissal heeft eveneens een achtergrond in de topsport. Als stagiair helpt hij momenteel met het in kaart brengen van potentiële kansen voor Decent.

Emma Huizinga Decent marketeer
Emma Huizinga

Emma heeft en achtergrond in hoog niveau wedstrijdzwemmen en een diploma in International Hotel & Hospitality Management, brengt sterke empathie, oplossingsgericht denken en strategisch inzicht samen in haar rol als marketeer bij Decent.

Over ons Decent

Recruitment agency
in digital marketing

Netjes en welgemanierd zijn Nederlandse synoniemen voor “Decent”. Deze waarden passen bij onze recruitmentorganisatie. Maar “Decent” staat ook voor respect, integriteit, empathie en zorg, omdat we met en voor mensen werken.

Uiteraard kennen we ons vak. Door de combinatie van voormalige online marketing-, HR- en digitale transformatieprofessionals kennen we het digitale marketinglandschap en de organisatorische impact door en door.

Duurzaamheid.

Bij Decent geloven we sterk in de waarde van duurzaamheid, zowel binnen als buiten het domein van recruitment. Onze visie op duurzaamheid gaat verder dan alleen het verminderen van onze ecologische voetafdruk; het omvat ook onze inzet voor het creëren van een duurzamere arbeidsmarkt en het positief bijdragen aan de wereld om ons heen.

We zien het als onze verantwoordelijkheid om ons duurzaamheidsbewustzijn breder uit te dragen. We moedigen onze partners, klanten en kandidaten aan om zich bij ons aan te sluiten om bij te dragen.

Bij Decent zijn we ervan overtuigd dat duurzaamheid en recruitment hand in hand kunnen gaan. We blijven ons inzetten voor een betere toekomst, waarin we niet alleen de juiste mensen op de juiste plaatsen krijgen, maar ook een positieve verandering teweegbrengen voor onze wereld.”