Decent recruitment logo

Blog.

In onze blog vertellen we over de nieuwste ontwikkelingen, trends en transformaties op het gebied van digital marketing en geven concrete tips en inzichten.

18 november 2023

Laten we vooropstellen dat we er altijd een voorstander van zijn dat bedrijven zelfstandig vacatures vervullen. Een interne recruiter kent immers het bedrijf, de cultuur en de hiring manager meestal..

18 november 2023

Met de opkomst van Generatie Z, afgekort Gen Z, de generatie geboren tussen eind jaren ’90 en het begin van de jaren 2010, zijn er opvallende veranderingen te zien in..

24 oktober 2023

Innovatie, uitdagingen en toekomstperspectieven In een wereld die continu in beweging is en waarin digitalisatie en automatisering een steeds grotere plek innemen, heeft Nederland bewezen het meest vooruitstrevende jongetje van..

8 augustus 2023

In de snel veranderende wereld van digital marketing is zoekmachine optimalisatie (SEO) een essentieel onderdeel geworden van het succes van websites en online bedrijven. Met voortdurende technologische ontwikkelingen en veranderingen..

7 juli 2023

In de dynamische wereld van recruitment staan professionals voortdurend voor nieuwe uitdagingen. Met de snel veranderende arbeidsmarkt en de opkomst van nieuwe generaties talent is het selecteren van de juiste..

7 mei 2023

Met de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt, hoe kan je als werkgever zorgen dat je het juiste talent blijft bereiken, boeien, binden en behouden? ‘Kijk naar de mens achter de..

7 november 2022

Veranderingen in de arbeidsmarkt – De oorlog in Oekraïne blijft ongewis en de impact ervan is dagelijks merkbaar. Op de achtergrond speelt onzekerheid over de winter met covid-19 en de..

31 december 2021

Al terugkijkende – terwijl ik bezig ben met het lezen van allerlei trends, ontwikkelingen en innovaties uit 2021, vraag ik mezelf af: hoe kijk ik zelf eigenlijk terug? Voor mij..

4 maart 2021

De eerste week van de Nederlandse isolatie zit erop. Een week vol onwennigheid, hectiek, maar ook van bezinning en reflecteren. Zo zag ik de vraag voorbij komen hoe je toch..

4 maart 2021

Het was 6 mei en samen met waarschijnlijk miljoenen anderen keek ik naar Premier Rutte die een versoepeling aankondigt. Man, wat kunnen we toch trots zijn op hem. Hoewel we..

4 maart 2021

26 November 2020, 1 dag voor Black Friday 2020 en 258 dagen sinds 23 Maart 2020. De dag dat Nederland in lockdown ging. Inmiddels zijn we niet anders meer gewend..

9 november 2020

  Ook afgelopen jaar is de totale ad spend toegenomen en eens te meer neemt het programmatic aandeel hierin toe. Met een stijging van 33% komt de totale Europese programmatic..

Wil jij het laatste
nieuws ontvangen?

Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief.