Decent recruitment logo

Blog.

In onze blog vertellen we over de nieuwste ontwikkelingen, trends en transformaties op het gebied van digital marketing en geven concrete tips en inzichten.

De moderne zakelijke omgeving verandert voortdurend. Bedrijven moeten daarom niet alleen in staat zijn om snel op deze veranderingen te reageren, maar ook actief hun eigen toekomst vormgeven. Digitale strategieën..

Hoewel technologische innovaties en marktstrategieën vaak in de schijnwerpers staan binnen digital marketing en e-commerce, wordt een ander cruciaal aspect vaak over het hoofd gezien: de organisatiecultuur. Voor leiders en..

De cruciale keuze tussen insourcing en outsourcing speelt een belangrijke rol in de strategieën van hedendaagse e-commercebedrijven. Wat zijn de beste praktijken en hoe beïnvloeden deze keuzes de groei van..

21 mei 2024

User Experience (UX) Design is essentieel geworden in digitale marketing. Het gaat niet alleen om het visuele aspect, maar vooral om het creëren van een soepele en aangename ervaring voor..

Remote werken heeft onze werkmethoden drastisch veranderd, vooral in sectoren zoals digitale marketing en e-commerce. Deze shift beïnvloedt niet alleen hoe mensen hun carrières vormgeven, maar ook hoe bedrijven talent..

23 april 2024

In de snelgroeiende wereld van digital marketing en e-commerce is sollicitatievoorbereiding van groot belang. Een goede voorbereiding op je sollicitatiegesprek kan het verschil maken tussen het bemachtigen van de baan..

8 april 2024

In het digitale tijdperk waarin netwerken en online zichtbaarheid steeds belangrijker worden, is een duidelijk LinkedIn-profiel een essentieel instrument voor iedereen die serieus bezig is met zijn of haar carrière...

19 februari 2024

Het eeuwige leven? Het afgelopen jaar heeft een opmerkelijke verschuiving laten zien in hoe mensen hun gezondheid benaderen en hoe technologie en sociale media hierin een rol spelen. Met de..

7 februari 2024

Algemene intro In ons eindejaarsblog blikken we terug op de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden in 2023 en kijken we naar de uitdagingen en kansen van het komende jaar. 2024 brengt..

18 januari 2024

Inleiding Na 16 jaar profvoetbal besloot ik mijn droom naast me neer te leggen. Als jongetje streefde ik naar een gouden voetbalcarrière bij clubs als Liverpool en Real Madrid. Na..

18 november 2023

Laten we vooropstellen dat we er altijd een voorstander van zijn dat bedrijven zelfstandig vacatures vervullen. Een interne recruiter kent immers het bedrijf, de cultuur en de hiring manager meestal..

18 november 2023

Met de opkomst van Generatie Z, afgekort Gen Z, de generatie geboren tussen eind jaren ’90 en het begin van de jaren 2010, zijn er opvallende veranderingen te zien in..

Wil jij het laatste
nieuws ontvangen?

Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief.