Blog.

In onze blogs vertalen wij de laatste ontwikkelingen, trends en transformaties op het gebied van digitaal naar concrete tips en inzichten. 

Uitdagingen Online Marketing 2021

Inmiddels zijn we niet anders meer gewend dan dat thuiswerken het nieuwe normaal is en verlangen we terug naar tijden waarin we met collega’s bij het koffiezetapparaat stonden. Veel bedrijven moesten groeiplannen bijstellen en ook in 2021 lijkt Covid-19 daar nog impact op te maken. Met Decent organiseerden we daarom een intervisie om met 30 CMO’s, Director Marketing/Digital en of E-commerce. In deze intervisie bespraken we de afgelopen periode en keken we vooruit.

Online marketing post Corona

Hoewel we voorlopig nog niet met Corona klaar zijn en het nog niet duidelijk is of en hoe diep de crisis ons gaat raken, zijn wij Nederlanders wel heerlijk positief. Natuurlijk met een vleugje (gepast) sarcasme. Zo dromen we allemaal over verre reizen, overvolle terrassen (inclusief bijpassend vrolijke bediening), collega’s wederzien, sporten in de sportschool, de kroeg en in de zomer dansen op een festival, etc. Maar hoe zal onze wereld er straks uit gaan zien wanneer het stof is opgetrokken? Om antwoord te kunnen geven op deze vraag besloot ik om een rondje langs de velden te maken en mensen uit mijn netwerk te vragen hoe zij de toekomst zien.

9 tips om het meeste uit je thuiswerkdag te halen

Vooruitkijken voorbij de isolatie, het thuiswerken, hoest-schaamte en de park- en hamster-shaming. Vooruitkijken naar de tijd die komen gaat, en vooral hoe we van deze tijd, JOUW tijd kunnen maken. Daarom heb ik een verzameling gemaakt van artikelen, podcasts en lezingen die je kunnen inspireren, organiseren en de kennis geven om deze tijd niet alleen door te komen, maar hier zelfs sterker uit te komen!