Decent recruitment logo

Voor kandidaten.

Bij Decent begrijpen wij als geen ander hoe bijzonder en spannend een nieuwe stap in je carrière kan zijn. Jouw behoefte staat bij ons voorop en daarin willen wij alleen duurzame matches maken gebaseerd op jouw potentieel, persoonlijkheid en ambities. We begeleiden je in iedere fase van je carrière. We verbinden je met digitale peers, de gevestigde merken van vandaag, maar ook de disruptors en innovators van morgen.

Hoe werken wij?

Wij zijn niet zomaar een recruitmentbureau. Als begeleiders, uitdagers en ondersteuners zijn we aanwezig in elke fase van jouw carrière. Onze ambitie is het opbouwen van een langdurige relatie waarin we jou als persoon leren kennen, niet slechts jouw cv. Daarom hanteren wij een aanpak die onze visie op recruitment weerspiegelt.

Decent kandidaten werkwijze
Persoonlijk

Wij geloven dat succes meer is dan jouw carrièrepad. Jouw persoonlijke verhaal en authenticiteit zijn voor ons van grote waarde. Daarom geloven wij niet in het matchen van een CV. Wij matchen personen aan hun dromen.

Groei

Ons streven is om voortdurende groei te realiseren en de beste versie van onszelf te ontdekken, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Door van iedereen te leren, willen we blijven groeien en evolueren.

Integriteit

Integriteit Vertrouwen is essentieel. Wij zijn gebonden aan een beroepscode om professionaliteit te garanderen en transparantie te waarborgen. Wij oordelen niet over je beweegredenen en of motivatoren.

Duurzaamheid

Wij staan voor langdurige relaties en geloven niet in snelle oplossingen. Wij geven liever een advies dat helpt op de lange termijn, dan dat we genoegen nemen met de korte termijn oplossing.

Innovatie

Omdat we digitaal actief zijn, zien we dagelijks transformatie. Daarom maakt voortdurend veranderen en aanpassen deel uit van ons DNA. We houden een open geest om nieuwe kansen te identificeren en elke dag innovatieve oplossingen te creëren.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Sta je op een kruispunt in je carrière en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij Decent begrijpen we dat de zoektocht naar een nieuwe uitdaging zowel spannend als cruciaal is voor je professionele groei. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, wij zijn hier om je te begeleiden naar die volgende belangrijke stap.Neem de regie over je carrière in handen en ontdek de mogelijkheden die op je wachten. Bezoek onze vacaturepagina en laat ons je helpen de perfecte uitdaging te vinden die aansluit bij jouw unieke vaardigheden en aspiraties. Jouw toekomst begint vandaag. Hoe ziet jouw toekomst eruit?