Decent recruitment logo

Voor opdrachtgevers.

In een wereld waar digitalisering, innovatie en transformatie centraal staan, blijft één aspect onaantastbaar: het belang van menselijk leiderschap. Leiders zijn de drijvende kracht. Het zijn de individuen en teams die met toewijding, enthousiasme en passie de weg voorwaarts aanwijzen.

Wij zijn gespecialiseerd in het identificeren en verbinden van digitale leiders en specialisten aan organisaties, waarmee we bedrijven ondersteunen in hun groei.

In een continu veranderende wereld, wijd Decent zich aan het vinden van de juiste mensen voor jouw organisatie, zowel voor het heden als voor de toekomst. Wij zijn meer dan een recruitmentbureau; wij treden op als jouw strategische adviespartner voor het invullen van jouw behoeften en het oplossen van recruitment gerelateerde vraagstukken.

Decent opdrachtgevers werkwijze

Onze werkwijze

Bij Decent richten wij ons niet op het vinden van de snelst beschikbare kandidaat, maar op het realiseren van de best mogelijke match die duurzaam is en samen met jouw organisatie evolueert. Onze mensgerichte benadering plaatst kandidaten in de schijnwerpers. We bouwen een vertrouwensrelatie op en verdiepen onze kennis over de kandidaten gedurende hun carrière. Door onze jarenlange toewijding aan relatieopbouw, hebben we een omvangrijk netwerk gecreëerd van meer dan 20.000 specialisten en leiders. Dit stelt ons in staat om kandidaten die uitstekend passen, moeiteloos te koppelen aan jouw specifieke behoeften en uitdagingen.

Wat zeggen
onze partners.

Wil jij onze brochure
ontvangen?

In onze brochure kun je zien wat onze werkwijze is. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief.